Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s topmodelkou Míšou Kociánovou se Leoš Mareš (47) pokoušel dát znovu dohromady se svou bývalou láskou Hankou Svobodovou (35).

Mezi pražskou zlatou mládeží se tichou poštou nese historka, že nejlépe placený český moderátor si pro uhrančivou modelku přijel do bytu jejího nového přítele Petra Skopce v Korunní ulici na pražských Vinohradech.

„Leoš nakráčel do bytu a chtěl si odvézt Hanku. Petr se snažil proti Leošovi zasáhnout, ale ten ho úplně ignoroval. Leoš silou osobnosti Petra úplně rozcupoval. Bylo to jako souboj Davida a Goliáše", prozradil nám dobře informovaný zdroj z okolí Svobodové.

Citově vyhrocený boj o srdce Svobodové ale nakonec stejně dopadl špatně pro Mareše, který prý nakonec odešel odmítnutý a s prázdnou.

Nyní se zdá, že Leoš hodil snahy o Hanku za hlavu a soustředí se na budování nového vztahu s rozvádějící se Petrou Faltýnovou, do které je podle našich informací až po uši zamilovaný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám