Hlavní obsah
Článek

Partnerská krize herečky a moderátorky Terezy Pergnerové (49) s jejím přítelem Jiřím Chlebečkem možná neskončí definitivním rozchodem, jak se doposud zdálo. I když Tereza Super.cz řekla, že dále nemohla ve vztahu snášet některé nepřekonatelné problémy, její bývalý druh se nehodlá vzdát a chce mít charismatickou Terezu opět po svém boku. „Budu o ni bojovat a usilovat. Nevzdám to,“ prozradil Super.cz Chlebeček.

Dvojice se rozešla poté, co vyšly najevo informace o problémech s jejich pronajatým domem. A zatímco v médiích kolují zprávy, že Chlebeček měl dluh na nájemném v řádu statisíců a vila je nyní zdevastovaná, expartner Pergnerové to odmítá. „Nemá cenu se k tomu dál vyjadřovat. Žádné dluhy tam nejsou a nikdy ani nebyly. Vše samozřejmě zaplacené bylo. Že naházeli před dům bordel a nafotili to pro novináře, to je jejich hra, ne moje,“ svěřil se nám. Majitel domu podle něj na Terezu po jeho odchodu činil nepřiměřený nátlak. „Byli na ni zlí, vyhrožovali dětem. Všechno si to ustála sama, místo toho, aby mi zavolala. Už jsem ale podnikl právní kroky,“ tvrdí Chlebeček, který podle našich informací podává na majitele domu žalobu.

Pergnerová ho opustila po sedmi letech vztahu. „Nevyšly mi nějaké finanční záležitosti, proto jsme museli jít z toho domu. Nyní zůstáváme rodiči, to je vše. Strašně mě to mrzí, protože Terezku i děti miluju, svou rodinu zbožňuju. Ale vím, že si za to mohu sám, podělal jsem si to, stavím se k tomu čelem. A udělám vše pro to, abychom spolu zase byli,“ tvrdí Jiří, v jehož hlase bylo znát, jak je ze ztráty partnerky zničený.

„Měli jsme určité neshody a krize, ale to byly proti tomu, co se stalo s domem, nedůležité věci. Pokud nakonec překonáme i tuhle krizi, budeme spolu už navždy. Může nás to jedině posílit. Terezku mám strašně rád, je to obrovský člověk. A protože jsme si podobní, jsme stejně citliví, tak věřím, že mě má ráda a že tomu ještě dává šanci stejně jako já. Od rozchodu jsme se několikrát viděli. Zdá se mi, že to, co jsme k sobě cítili na začátku vztahu, se zase obnovuje,“ doufá ve šťastný konec Jiří Chlebeček. A co na to Tereza?

„Znáte to rezolutní prohlášení, že už nikdy… Média jich jsou plný. Znám lidskou duši. Tolikrát nás překvapí. Nechám si proto tu úvahu, zda je to definitivní, pro sebe,“ dává expříteli stále jakousi naději Pergnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám