Hlavní obsah
Článek

Fanoušci bývalého hereckého manželského páru Seana Penna (62) a Robin Wright (56) jsou nadšení z jejich nových společných fotek. Držitel Oscarů za snímky Tajemná řeka a Milk a představitelka Jenny Curran z Forresta Gumpa byli po několika letech poprvé zachyceni spolu, a to o víkendu na letišti v Los Angeles.

Spekulace o možném znovuobnovení jejich lásky přicházejí především v souvislosti s tím, že herečka loni v srpnu požádala o rozvod s o osmnáct let mladším manželem Clémentem Giraudetem a Sean Penn zároveň loni završil rozvod s modelkou Leilou George, jež byla pro změnu mladší o celých dvaatřicet let.

Penna a Wright přitom nespojuje jen dvacet společných let, ale především dcera Dylan Frances (31) a syn Hopper Jack (29). Bývalí manželé tak rozhodně mají na čem stavět a skutečnost, že jsou momentálně oba single, případnému obnovení vztahu nahrává.

Sean patří mezi největší hollywoodské svůdníky, jelikož jeho náručí prošly mimo jiné herečky Elizabeth McGovern či Susan Sarandon. Jeho manželkami byly pak ještě Madonna a Charlize Theron. Pouze s Robin jej však pojí děti, stejně tak v jejím případě. Z hereččina prvního manželství s Danem Witherspoonem ani z dalších vztahů potomky nemá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám