Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První ze dvou pražských koncertů Lary Fabian si nemohla nechat ujít Emma Smetana (36). Hvězda Televizních novin je totiž dlouholetou fanynkou světově uznávané kanadské divy.

„Lara Fabian patří mezi moje idoly z dětství. Jako zpěvačka je podle mě nedostižná, dokonalá, s výjimečným citem pro výběr písní," svěřila se nám před koncertem Emma, která sama hraje coververzi zpěvaččina možná nejznámějšího hitu Je t´aime. Emma žila dlouhá léta ve Francii a přijde jí prý ironické, že frankofonní zpěvačku viděla naživo až v Praze. „Byl to dnes večer velký zážitek. Je t´aime byla hned první písnička, čili se mi v první minutě koncertu rozmazal pečlivě naneseny televizní make-up," nechala se slyšet po koncertu.

Smetana dostala nabídku od organizátorů, aby zpěvačce na závěr koncertu předala kytici. „Hrozně jsem se na to těšila. Akorát jsem se na tom jevišti cítila trochu nepatřičně, asi se projevila nějaká stydlivost, nebo pocit, že bych neměla odvádět pozornost. Takže jsem se tam mihla asi na čtyři vteřiny, předala kytici a běžela s rozbušeným srdcem ze scény pryč," říká Emma. Diváci si tak nemohli naplno vychutnat pohled na její odvážné šaty odhalující žlábek.

Za pár okamžiků se ale Smetana s Fabian objevily znovu na jevišti. „Hrozně si vážím toho, že mi jako jediné novinářce v Čechách poskytla rozhovor, krásný rozhovor. Včetně toho, že mi zazpívala. Tohle jsou okamžiky, kdy jsem své práci vděčná za to, kam a za kým se díky ní dostanu."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám