Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpráva o smrti Simony Postlerové (†59) zasáhla její kolegy i fanoušky jako blesk z čistého nebe. Herečka zemřela v noci ze soboty na neděli, bylo jí 59 let.

„Hodně mě to zasáhlo. Naposledy jsme se potkaly v Divadle Radka Brzobohatého. Byla usměvavá a výborně naladěná… Je vidět, že jsme tu opravdu jen na návštěvě,“ řekla Super.cz herečka Petra Špindlerová.

„Skvělá herečka, čistá duše, neměla to v životě lehké… Odpočívej v pokoji, klid tvojí duši,“ napsala Super.cz Mahulena Bočanová.

S bolestí v srdci zprávu přijal také Tomáš Etzler. „Nechápu, nerozumím. Bolest. Jeden z nejtalentovanějších, nejstatečnějších, nejslušnějších a nejlaskavějších lidí, které jsem mohl v životě potkat,“ napsal.

„Naposledy jsme se viděly v kostele, kde jsme obě vystupovaly. Slibovaly jsme si, že se musíme potkat a všechno si říct. Tolik jsme se spolu nasmály, když jsme v televizi natáčely pořad Duety… Každou sobotu jsme se celá parta vydávali do víru nočního života. Simona byla skvělá herečka, laskavá, milá a úžasná Žena… taky spřízněná duše… a vůbec to v životě neměla jednoduché. Nemůžu uvěřit a je mi to nesmírně líto. Drahá Simono, myslím na Tebe! Přeju hodně sil všem blízkým,“ zavzpomínala Jitka Zelenková.

Soustrast už projevili také Eva Holubová, Bára Fišerová nebo Zdeněk Zelenka a přidávají se i fanoušci.

Další články

Načítám