Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud je informace, kterou o finalistce Love Islandu Venis Dao šíří její dnes již expartner Adam Sedro, pravdivá, zřejmě to bude mít v televizi Nova pořádnou dohru. Podle Sedra totiž byla v době natáčení reality show Venis vdaná. A to by bylo vážné porušení smlouvy s televizí.

Finalisté nesmějí být ve vztahu, a už vůbec ne ženatí či vdané. „Vzala si borce z Vietnamu, který se chtěl dostat do Česka. Paní s morálkou, spirituální se svými zásadami,“ řekl Adam Sedro o Venis v podcastu Hodina pravdy.

Adam s Venis se v Love Islandu umístili jako pár na druhém místě. Bohužel jejich vztah nevydržel. Adam nyní tvrdí, že jedním z důvodu rozchodu byly také nevěry. „Hodněkrát jsem odjel na dva tři dny na Slovensko, a když jsem odešel, ona se potkávala se svým bývalým. Viděl jsem to v telefonu,“ tvrdí Sedro.

Venis zatím na obvinění nereagovalo a na zprávu nám neodpověděla. Naopak se k tomu vyjádřila televize Nova. „TV Nova se z legislativních a  smluvních důvodů nemůže dotazovat na rodinný stav a ani sdělovat další osobní údaje účastníků. Z logiky a podstaty formátu Love Island Česko & Slovensko nicméně tvůrci předpokládají, že soutěžící jdou do pořadu bez závazků, které by jim bránily v navazování nových vztahů,“ řekl Super.cz mluvčí Love Islandu Daniel Maršalík.

Další články

Načítám