Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a lékárnice Jana Doleželová (42) prožívá smutné období. Ve velmi krátkém čase přišla o oba rodiče. Loni na podzim ji opustil tatínek, před několika týdny jí zemřela maminka. Po období smutku se nyní Jana pomalu vrací opět k práci.

Vedle modelingu je to už několik let práce ve farmacii, stejně jako v předešlých letech k tomu nyní Jana pomáhá v odhalování rakoviny kůže. „Čeká mě třetím rokem poradenství, na stanu proti melanomu, je to preventivní akce na včasné odhalení rakoviny a zhoubných kožních nádorů,“ svěřila se modelka s tím, že bude na akci nejen v Praze, ale i v Brně a Ostravě.

„V minulém roce navštívilo ten stan tři a půl tisíce lidí a odhalilo se sto tři zhoubných nádorů. Myslím, že je to hodně důležité,“ prozradila nám Jana, která je sama pravidelně pod dohledem. Onemocnění totiž měla v rodině.

„Chodím jednou ročně, už proto, že zrovna melanom jsme v naší rodině měli. Je to něco, co si myslím, že je v populaci velmi rozšířené, a je opravdu potřeba nezanedbávat prevenci,“ dodala Doleželová, kterou jsme potkali na módní show návrhářky Jiřiny Tauchmanové.

Další články

Načítám