Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávný pražský módní týden si nenechal ujít ani zpěvák a herec Milan Peroutka (34), kterému je tento svět blízký a nebojí se sáhnout i po nějakém výraznějším kousku.

Tentokrát vynesl pudrově růžovou košili s květinovými nášivkami od Prady, která stojí víc než 100 tisíc korun.

„Je to asi moje nejzajímavější košile. Nevím, jestli to ještě v životě někdy trumfnu, ale kam jinam než na tuhle akci vynést něco zajímavého? Nebál jsem se toho. Je to nová kolekce Prady, takové jaro na košili,“ řekl Milan Peroutka Super.cz s tím, že je móda velmi blízká i jeho partnerovi, který mu s ní často pomáhá.

„Dominik má rád módu, pomáhá mi s tím a já si nechám rád pomoct. Baví mě to, jsem v tom odvážný, nebojím se a rád tím třeba někoho inspiruji nebo ukážu, že se třeba i kluci mohou nějak oblékat.“

Zároveň přiznal, že za extravagantní kousky bývá terčem kritiky na sociálních sítích, nad tím je ale povznesený. „Nebo dovolím těm lidem v diskusích, aby si zanadávali. Od toho ta móda je, má vyvolávat nějaké pocity, emoce, sebevyjádření. Já teď jedu tento mood a docela mě to baví,“ dodal Milan s tím, že se nad kritikou nijak nepozastavuje.

Další články

Načítám