Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O postupu Lucie Šárovcové do vily VyVolených rozhodla moderátorka Tereza Pergnerová, která jí dala žolíka. A Tereza udělala dobře. Lucka se hned od prvního dne ve vile činí. Tentokrát neuhlídala při převlékání svá ňadra, ač se jako většina soutěžících snaží své poklady před všudypřítomnými kamerami přísně střežit.

Lucie ještě před vstupem do VyVolených promluvila o své nahotě. Sice se prý vůbec nestydí, ale bojí se negativní reakce své babičky, která přeci jen zastává konzervativnější postoje.

„Mně to vůbec nevadí, myslím, že je to normální. Všichni už asi viděli nahou holku nebo kluka. Jediné, s čím budu mít problém, je asi to, když mě uvidí nahou babička. My spolu máme fantastický vztah, ale ona toto neuznává,“ svěřila se s obavami v hlase Lucka.

„Babičce nevadí, když se v televizi bude svlékat kdokoliv cizí, ale když to bude její Lucinka, tak to asi těžce ponese,“ uzavřela dívka, která tak hned na začátku babičku moc nepotěšila.

Reklama

Další články

Načítám