Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Radka Pavlovčinová (35) se proslavila především románkem s Miroslavem Etzlerem (59), který byl začátkem konce jeho manželství. Od té doby se Radka po boku žádného jiného muže nevyskytovala. Až teprve tento čtvrtek představila svého nového přítele.

Se sympatickým baskytaristou Michaelem Krásným chodí teprve pár týdnů. „Žádnej pořádnej chlap po Etzlerovi nebyl. Nezajímala jsem se o ně moc, až doteď. Je to ještě čerstvé," řekla Super.cz Pavlovčinová.

S Michaelem se zná dlouhá léta. Studovali společně ve škole. Ona v muzikálovém oddělení, on v hudebním. „Dlouhá léta jsme se neviděli, po čase jsme se potkali a zajiskřilo to," prozrazuje. „Nevím, jestli to je vážné. Užívám si přítomnost, která je parádní," upřesňuje.

Zatím spolu nežijí. „Mám ráda svůj prostor, nebydlíme spolu a ani se na to nechystáme. Na to je ještě hodně brzy," dodala herečka a zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám