Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že hraje roky v muzikálech, se o Pepovi Vojtkovi (58) samozřejmě ví. V takové podobě jsme ho ale ještě neviděli. V představení Adam a Eva se totiž na pódiu objeví v dlouhé tóze a s umělohmotnou svatozáří.

"Naštěstí mě hodně rychle jako anděla svrhnou z nebes a jako ďábel si mohu obléknout něco mnohem současnějšího a pohodlnějšího," krčil rameny Pepa, který se v domovském Divadle Broadway propracovává k rolím, které mají vedle zpěvu stále víc činoherních prvků. "Na Národní to ještě není, ale myslím, že se zlepšuju," smál se rocker.

Ten je se svým účinkováním v muzikálu spokojený i co se finanční stránky týče. "Na rozdíl od mnoha kolegů si nemusím dělat starosti. Taky jsem pořád věrný jednomu divadlu a nemusím běhat od jednoho ke druhému. Pan producent platí dobře a včas," upřesnil.

Chystá ovšem s kapelou Kabát i mega vystoupení pod širým nebem. "13. září máme v pořadí druhý Po čertech velkej koncert na Vypichu, tentokrát budeme mít jako hosta známou dánskou kapelu a ještě jedno překvapení, které ještě nemůžu prozradit," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám