Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devítiletá dcera topmodelky Daniely Peštové (53) a hudebníka Paľa Habery Elle jde v maminčiných stopách. V neděli už podruhé šlapala módní molo. A to pořádně dlouhé. Po 250 metrech se na předposlední přehlídce Prague Fashion Weekendu procházela s maminčinou grácií.

Přitom podle Daniely módě obvykle holčička moc nedá. "Není žádná fintilka. Ale kdyby se chtěla stát modelkou, nebránila bych jí. Jen bych jí řekla, ať si uvědomí, že jde jen o módu a ta není nejdůležitější na světě," řekla Super.cz Daniela.

Zatímco Ella po přehlídce už musela zůstat doma, protože vstává do školy, Peštová s manželem a synem Yannickem s jeho přítelkyní ještě vyrazili na závěrečnou párty Prague Fashion Weekendu. Tam proběhla i poslední módní show vítězné mladé návrhářky Viktorie Vittori. A rodinka, která byla celý den v jednom kole, se tam také konečně navečeřela luxusních dobrůtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám