Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jiří Koběrský byl kdysi trochu známý díky chlapecké skupině VIP, která se snažila navázat na úspěch tehdy populárních Lunetiků. Ani tenkrát ale žádná velká sláva nebyla. Koběrský se ale nevzdává a zkouší nejrůznější talentové show.

Před třemi lety se ztrapnil před porotou soutěže Cesta ke slávě na TV Prima. Dorazil tam posilněný alkoholem a naprosto otrávil porotu nevhodnými žertíky a nezdvořilým chováním. "Víte co, pane Koběrský, já s člověkem tohoto typu nerad spolupracuju, takže děkuji pěkně," řekl mu režisér Ján Ďurovčík a souhlasila i Gábina Osvaldová s Ondřejem Soukupem.

Koběrský zkusil stejnou televizi ještě jednou, a to při prvním ročníku Česko Slovensko má talent. Dočkal se opět drsného odmítnutí. „Spletl jste si místo a porotu, kde vystupujete, to jste měl udělat před patnácti lety, tento druh popu nesnáším,“ prohlásil na jeho adresu Jaro Slávik. „Český pop nemám rád,“ dodal další porotce Jan Kraus.

Nyní zpěvák vycítil novou šanci v show Hlas Česko Slovenska. Jestli se mu opět podaří otrávit porotce anebo pro tentokrát překvapí slušným chováním a kvalitním výkonem, uvidí diváci tuto neděli.

Reklama

Další články

Načítám