Hlavní obsah
Článek

Fotograf Jakub Ludvík předevčírem v pražském klubu Lucky Lucky otevřel vernisáž svých fotografií s názvem Příběh. Hlavním kmotrem celé akce nebyl nikdo menší než Petr Hapka (†70). Jeho portrétní fotografie byla také součástí výstavy. Na vernisáž fotek dorazil v doprovodu své dcery Petry, která do Prahy jezdí stále častěji a už si zde dokonce koupila byt. „Jsem Kubovi velmi vděčná, že mě pozval. Nemohla jsem odmítnout. Mám ráda jeho i jeho fotky,“ nechala se slyšet z pódia mladá zpěvačka.

Petra návštěvníkům vernisáže zazpívala dva šansony. Jeden v italštině a druhý ve francouzštině. Bylo zajímavé pozorovat, že je svému otci podobná nejen fyzicky ale i pěveckým projevem. Dalším hudebním překvapením bylo vystoupení Ondřeje Rumla, který nedávno s dalšími chlapci odhalený také pózoval před objektivem Jakuba Ludvíka.

Petru Hapkovi Ondřej přišel zazpívat jeho song z lyrikálu Kudykam. Petr Hapka zavřel oči a jeho zpěv si náležitě vychutnal. Nakonec byl i pěkně dojatý. „Bylo mi ctí Panu Hapkovi zazpívat. Jeho hudba je úžasná,“vyznal se na pódiu mladý zpěvák, který si z celého večera nejvíce užil módní přehlídku mladinkých modelek ve spodním prádle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám