Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký Vogue se ve své speciální edici rozhodl vyhlásit nejstylovější slavné sestry světa. A obálku čísla, které se objeví na stáncích s tiskem v USA příští týden, budou zdobit oblíbenkyně módních návrhářů Mary Kate a Ashley Olsenovy, které také v žebříčku obsadily úplný top. Známé "Olsenky" se proslavily především dětskými rolemi v seriálu Plný dům.

Prestižní magazín zveřejnil celkem deset světově známých sesterských klanů, jež se umí v módě nejlépe pohybovat. Chybět nemohly samozřejmě ani princezna Catherine a její sestra Pippa Middleton či zpěvačky Beyoncé Knowles se sestrou Solange. Méně známou sesterskou čtveřicí, ale přesto velice pozitivně hodnocenou z hlediska vkusu, jsou pak vnučky zakladatele kosmetiky Clarins, Jacquese Courtin-Clarina.

Módní redaktor Vogue Mark Holgate uvedl, proč tak kladně vnímá většinou střídmé a elegantní modely bez módních výstřelků vévodkyně Catherine a Pippy Middleton. „Je to už rok, co jsou nejslavnějšími sestrami Catherine a Pippa Middletonovy. Myslím, že zpopularizovaly délku sukně, jejichž lem končí v polovině stehen. Jsou dost krátké na to, aby trochu pohoršovaly starší generaci britských monarchů, ale zároveň jsou dost dlouhé na to, aby byla konverzace vsedě s dítětem ve vší slušnosti.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám