Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou tvorbu má Natali Ruden (53) úzce propojenou se soutěžemi krásy. Letos poprvé bude navrhovat šaty pro deset finalistek Miss Czech Republic. Dívky oblečou velkou večerní na závěr finálového klání a v šatech z dílny zmíněné návrhářky bude budoucí královna krásy korunovaná.

„Už poněkolikáté tvořím pro Miss. Tři roky jsem spolupracovala s Michaelou Maláčovou, nyní počtvrté tvořím pro soutěž Taťány Makarenko, mám zkušenost v této spolupráci. Je totiž velmi důležité, že žádná z modelek nebude upřednostněná modelem, zároveň musí šaty podtrhnout typ dané slečny. To znamená, že model musí být ušitý přímo na míru, ale aby byly dívky mezi sebou rovnocenné.

Návrhářka si mezi misskami často vybírá budoucí tváře svých kolekcí. „Mně se líbí všechny slečny, ale pro práci modelky mají některé větší předpoklady. Nemůžu říct, že mám favoritku, ale už mám vybrané některé slečny, se kterými bych spolupracovala nadále,” říká Natali a dále uvádí: „Je pro mě důležité, aby vyhrávaly slečny, které budou mít potenciál modelky.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám