Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její sestry Ashley a Mary-Kate Olsenovy jsou díky roli roztomilé Michelle v seriálu Plný dům, v níž se střídaly, možná nejslavnějšími dvojčaty na světě. Vzhledem k popularitě, kterou jim to přineslo, zůstala jejich sestra Elizabeth Olsen trochu v pozadí. I ona se ale probojovala do herecké branže.

A zatímco Ashley a Mary-Kate už herectví zabalily a věnují se módě, Elizabeth je v oboru čím dál úspěšnější. Na kontě má snímky jako Captain America: Návrat prvního Avengera, Captain America: Občanská válka, Wind River nebo Avengers: Infinity War a jako Wanda Maximoff resp. Scarlet Witch se objeví i v pokračování Avengers: Endgame, jehož premiéra je naplánována na duben.

Právě snímek Avengers: Infinity War herečka zastupovala na Critics´ Choice Awards, odkud pocházejí fotky. Kritiky byl nominován v kategorii nejlepší akční film a nejlepší vizuální efekty. Olsen se o cenu pro nejlepší herečku ucházela už v roce 2012, kritiky oslovila v hlavní roli dramatu Martha Marcy May Marlene (2011).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám