Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) se pochlubil svou šestidenní dcerkou. Rozárka se v pražské porodnici narodila poslední únorový den. V neděli si manželku Barboru i dceru Hůlka odvezl domů.

"Obě jsou v naprostém pořádku, porod byl bezproblémový, Barborka to zvládla úžasně, je ohromně statečná," řekl Hůlka, který přímo na sále nebyl. "Je to myslím chvíle, kdy má mít ženská svoje soukromí, není to místo pro chlapy. Je to názor můj i mé manželky, na tom jsme se shodli," řekl Super.cz Hůlka, který netrpělivě pochodoval na chodbě a čekal na chvíli, až poprvé dceru spatří.

"Je nádherná," pěje ódy na dceru. Nyní Hůlku kromě seznamování doma s Rozárkou čeká finální zkoušení muzikálu Robinson. Premiéra je naplánována na 30. březen v divadle Hybernia.

"Prožívám teď úžasné období. Mám nádhernou dceru a čeká mě premiéra skvělého muzikálu. Strašně se na to těším. Máme před sebou posledních pár zkoušek a už se moc těšíme do divadla před diváky," dodal představitel Robinsona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám