Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria Beckham (50) se nikdy netajila svou touhou po holčičce. Krátce po jejím narození dokonce odvážně prohlásila, že její Harper, kterou má s fotbalistou Davidem Beckhamem (48), bude lepší, než nejsledovanější dítě Hollywoodu Suri Cruise. Zdá se, že svého odvážného tvrzení chce dostát co nejdříve a s dvouměsíční dcerkou vymetá jeden luxusní butik za druhým. Holčička tak možná stráví dětství mezi regály s drahými kabelkami, než hraním si venku s kamarády.

Naposledy si bývalá Spice girl Victoria vyrazila s dcerkou v náručí po obchodech ve čtvrtek, kdy navštívila luxusní butiky Marca Jacobse a Isabel Marant v prestižní newyorské čtvrti Soho. Poté, co se nedávno Victoria proháněla v botách s vysokým podpatkem přes rušnou silnici s Harper v náručí, není žádným překvapením, že si i na tuto činnost Beckham neváhá vzít lodičky od Christiana Louboutina s 16,5 centimetrovým jehlovým podpatkem.

Malá Harper však už zná mnohem více obchodů. Podle maminky Victorie si nejvíce oblíbila butik značky Prada, který si její malá dcerka prý okamžitě zamilovala: „Včera jsme se byly podívat v Pradě a ona se zamilovala. Bylo to jako kdyby říkala: ‚Mami, tady jsem doma‘,“ řekla Beckham.

Reklama

Další články

Načítám