Hlavní obsah
Článek

Přitažlivé padesátnice nejsou ve světě šoubyznysu žádnou vzácností. V Argentině však mají učiněný poklad. Čtyřiašedesátiletá Graciela Ines Alfano Casanova nemá ve své věkové skupině konkurenci.

Herečka, příležitostná modelka a častá návštěvnice nejrůznějších televizních pořadů zcela zakonzervovala svůj vzhled. Tajemstvím její dokonalé postavy a mladistvého zjevu nejsou žádná kouzla, ale zdravý životní styl. Sexy šedesátnice tak na sociální síti svými fotkami v bikinách i bez nich boduje stejně jako dvacítky.

Graciela se může směle srovnávat i s o dvě generace mladšími ženami. Jako důkaz svých tělesných kvalit dokonce zveřejnila fotku, na níž ji od totální nahoty dělí jen přelepky na bradavkách. Pokud za její vizáží stojí opravdu jen zdravý životní styl, nejedna žena by zajisté ocenila konkrétnější informace o jejím stravování a aktivitách.

Sexy šedesátnice má spoustu obdivovatelů. Najdou se však i ti, kteří ji zesměšňují. „Jasně, zdravý životní styl… a taky silikon, liposukce a plastiky,“ objevilo se u její fotky. Graciela se ve své domovině proslavila na přelomu 70. a 80. let, kdy z ní komediální filmy učinily sexsymbol. Za sebou má také roli porotkyně v taneční show Bailando.

Reklama

Další články

Načítám