Hlavní obsah
Článek

Pánská část souboru muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway si připravila na svou něžnou část překvapení. Po skončení velikonočního představení zahájili bleskurychlý útok s pomlázkami. Všechny dámy, které účinkovaly, byly vyšlehány, a tak mají zaručeno, že budou po celý další rok zdrávy. Výplatě tak neušla Jitka Schneiderová (50), Malvína Pachlová, Olga Lounová (43), Jaroslava Obermaierová (77) a další herečky.

A jak stráví Velikonoce zpěvačka Olga Lounová? „Na Velikonoce odjedu z Prahy k našim, strávím je s mými mladšími sourozenci a rodiči. Dodržujeme tradice, takže barvíme vajíčka, peču velikonočního beránka a těším se na koledníky,“ prozradila nám zpěvačka, která tak výprasku neujde hned dvakrát.

Koledníci, kteří byli zastoupeni například Martinem Písaříkem, Mírou Noskem, Václavem Koptou či Petrem Kutheilem, byli odměněni sladkými pamlsky, které darovali divákům v prvních řadách.

„Byla jsem velmi překvapená, když kluci vlítli na jeviště s pomlázkami a začali nás řezat hlava nehlava. Nikdo z nás to nečekal. Ale prostě to k Velikonocům patří, takže jsme si to nakonec i užily,“ řekla Super.cz Malvína Pachlová.

„Moc mě to bavilo, vůbec by mi nevadilo, kdyby se tento zvyk mohl dodržovat vícekrát ročně,“ dodal Petr Kutheil.

Mýdlový princ přivítá 14. dubna diváka s pořadovým číslem 100 tisíc. A kdo navštíví muzikál odpoledne na čarodějnice, obdrží zdarma buřta.

Reklama

Další články

Načítám