Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmnáctiletá Cindy Kimberly se nedávno nechala slyšet, že jí jediná věta Justina Biebera (30), sdílená koncem loňského roku na jeho Instagramu, změnila život od základů. Z neznámé studentky, která si přivydělávala hlídáním dětí, se prakticky přes noc stala žádanou modelkou. Kráska nápadně podobná Irině Shayk se nově může pochlubit první velkou módní kampaní.

Po jejím únorovém debutu na přehlídkových molech během týdne módy v Madridu totiž Cindy začala spolupracovat s britskou značkou Very specializující se na online prodej oblečení. V minulosti byly jejími tvářemi například oblíbené britské moderátorky Holly Willoughby s Fearne Cotton.

Jejich místo ovšem v jarní kolekci obsadila právě mladinká Cindy Kimberly, kterou na nových snímcích v pondělí představila značka na své promo akci v Londýně. Jako slogan přitom použila větu ‚OMG, Who’s that girl‘ (Bože můj, kdo je ta dívka?) odkazující na Bieberovo pátrání po krásné a tehdy ještě  neznámé...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám