Hlavní obsah
Článek

Sheryl Crow (62) má sice svá nejúspěšnější léta za sebou, ale pokročilejší věk jí vůbec neuškodil. Americká hudební hvězda patří k nejkrásnějším padesátnicím hudebního šoubyznysu.

Zpěvačka kombinující pop, rock a country stačila dosud vydat devět studiových alb, jichž se prodalo přes 50 miliónů kusů. Sheryl díky nim posbírala devět cen Grammy a bodovala v hitparádách po celém světě. Na vrcholu byla sice už v polovině 90. let, ale v USA stále patří k uznávaným umělkyním.

Život slavné zpěvačky neprovázely jen hudební úspěchy a vztahy s úspěšnými muži, mezi něž patřil herec Owen Wilson a cyklista Lance Armstrong, ale také zdravotní komplikace. Sheryl však ustála rakovinu prsu a bojovala i poté, co lékaři objevili nádor na jejím mozku.

Osudem zkoušená hudební hvězda žije se svými adoptivními syny Wyattem (8) a Levim (4) na farmě v Nashvillu, ale občas vyrazí do Los Angeles mezi celebrity. Na večírku pořádaném Eltonem Johnem, kde se Steven Tyler poprvé pochlubil o 39 let mladší milenkou, Sheryl Crow rozhodně nevypadala jako vysloužilá country diva. V černých šatech s vysokým rozparkem dokázala, že má ve světě šoubyznysu stále své místo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám