Hlavní obsah
Článek

Tancuje od rána do večera na svých kurzech a ve volných chvílích si chodí zaběhat nebo pro změnu zase zatrsat. Když se ovšem parťák Jitky Schneiderové (51) ze StarDance Marek Dědík (41) ukáže v plavkách, není to vůbec marný pohled. Dámy, kochejte se!

Tanečník, lektor a porotce v jedné osobě, který na tanečních soutěžích u nás i za hranicemi posbíral řadu titulů a ocenění, přiznal, že není vyznavačem pravidelného chození do posilovny a cíleného nafukovaní svalstva.

„Nejraději běhám. Kdykoli a kdekoli. V parku i v ulicích Prahy,“ přiznal Super.cz Marek s tím, že si po třicítce více hlídá jídelníček: „Snažím se sledovat kvalitu surovin a vyhýbat se cukru a mouce. Pečivo jsem z jídelníčku vyškrtnul úplně a stejně tak slazené nápoje. Když chci jednou za čas zhřešit, neodpustím si smažený řízek.“

Už příští týden finalista poslední řady StarDance otvírá v pražských Vršovicích novou taneční školu, kde bude mít kurzy pro páry, samostatné ženy i malé děti do deseti let. „Největší zájem je o kurzy sólo latino ladies, kdy se slečny a dámy nejprve učí tancovat základní kroky jednotlivých tanců a v pokročilejších lekcích vytvářejí složitější choreografie na rychlejší hudbu,“ dodal charizmatický tanečník, který Jitku Schneiderovou dovedl až do finále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám