Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) si s celou rodinkou nadále užívá pohodu v Dominikánské republice, kde našla svůj druhý domov. Její početná fanouškovská základna se tak sem tam může potěšit pohledem na její vysportované tělo, které s radostí „trápí“ běháním po pláži a dalšími aktivitami.

Simona v sobě nezapře modelku, a tak by některé její pózy mohly i po padesátce uspět na stránkách prestižního magazínu Sports Illustrated. Když zapózovala na svůdných fotkách v červených bikinách, fanoušci neskrývali nadšení. Lechtivější obsah si Simona nechává na placenou platformu Only Fans, ale našli se tací, kterým i fotka z pláže v plavkách připadala až moc odvážná.

„Proč tyhle fotky necpete na Only Fans? Vždyť jste kritizovala, že Instagram vám je blokuje! To už se změnilo?“ nechápala jedna z dam, které plážové pózy vitální padesátnice připadaly až moc lechtivé. To Simonu upřímně rozesmálo: „Jako fotky na pláži v plavkách?“ kroutila nevěřícně hlavou. A to se ani nesvlékla, což ani nemusela, protože snímky byly sexy i tak, rozhodně ale nepůsobily vulgárně.

Krainová je v Dominikánské republice skoro celou zimu i jaro. A jak to tak vypadá, země v Karibiku patří k jejím vysněným destinacím.

Další články

Načítám