Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O Charlotte Marii Štikové jsme v minulosti slýchali spíš v souvislosti s jejími selfíčky, na nichž hrály prim dary přírody, a když už se někde ukázalo její tělo, vzbuzovala v lidech lítost. Ségra Ornelly Koktové ale šla do sebe, začala cvičit, zhubla už slušnou řádku kil, a i když nad ní nyní visí prý kvůli nespolehlivosti Damoklův meč v podobě hrozícího vyhazovu z projektu „Odšpekování Charlotte 2016“, vypadá solidně. Podívejte se na srandovní rozhovor s holčinou, která rozhodně nepřišla o své obří přírodní vnady, jež má zajímavě pojmenované!

„Přišla jsem s dvěma kamarádkami. Říkám jim Charlottka malá a Charlottka dvě,“ smála se na kameru Super.cz na narozkách pražského Play klubu. Výstřihy se chlubí ráda, prý by to bez provokace nešlo.

A jak je to podle ní s tím, že kašle na tréninky a nedodržuje předepsaný režim?

„Říká se, že zlobím, ale jde o to, že se probudím a už mám nějaký průšvih a ani nevím, jaký to je. Je pravda, že nad sebou potřebuji tvrdou ruku. Kdyby na mě byl každý hodný, nedělám nic. Takže jsem ráda, že mám nad sebou bič,“ tvrdí Štiková.

Ta má přislíbeno, že když do nějaké doby zhubne celkem čtyřicet kilo, dostane se na obálku nejprestižnějšího pánského časopisu. Fotograf českých hvězd Filip Matušinský kvůli tomu dokonce uzavřel sázku.

„Vůbec se nebojím, právě že se na to těším. Jsem zvědavá, v jakém to bude stylu,“ dodala na párty, na níž se aspoň před námi držela jen vody a vyhýbala se alkoholu. Jak to bylo po našem odchodu, ale ví jen ona sama…

Reklama

Další články

Načítám