Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřinu Kornovou moc často ve společnosti nevídáme. Od té doby, co si nechala předělat korunky u zubů, jsme se s ní potkali po mnoha měsících na výstavě kreslených vtipů Vladimíra Jiránka. "Moje děti vyrostly na Patovi a Matovi a králících z klobouku Bobovi a Bobkovi a mému synovi se to líbí dodnes," svěřila a užívala si výstavu.

Kateřině se prý daří dobře. A výborně vypadá. Existuje ještě něco, co by na sobě chtěla po zhubnutí a zmíněné úpravě chrupu opravit? "Zuby drží, ještě by to chtělo omladit o dvacet let, ale stárneme všichni," krčila rameny. "Myslím, že to snáším s humorem," dodala.

Nově nabytou štíhlou figuru si udržuje jógou, a to jí prý stačí. "Cvičím docela často, skoro každý den, a úplně mě to naplňuje. Ale pozdrav slunci nedělám, protože mě budí pes a musíme spolu hned ven. Vítáme spolu slunce v parku a cvičím spíš dopoledne anebo někdy večer," smála se Kateřina, která se věnuje divadlu a rodině. "Chlap žádnej," udivila nás opět velmi krásná Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám