Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se svým partnerem Filipem Janečkem žije Tereza Vágnerová už víc jak šest let. Téma svatby je ale v jejich případě stále velké tabu.

„Tohle není na pořadu dne. Je nám spolu fajn, takže jsem spokojená,“ nechala se slyšet dcera muzikanta a skladatele Karla Vágnera, která je díky svému bratrovi Karlu Vágnerovi ml. spřízněná také se Simonou Krainovu (51).

Kromě toho, že je zpěvačka a tanečnice milé a pohledné děvče, umí prý i skvěle vařit. Protože, slovy klasika, láska prochází žaludkem, a i proto, jak s úsměvem říká, má už řadu let jednoho jediného přítele. A měnit ho nemíní. „Jsem spíše klasik, takže zvládám a preferuji hlavně česká tradiční jídla. A pobíhat po kuchyni a vařit mě hodně baví a beru to i jako příjemný relax,“ doplnila Vágnerová.

Její přítel souhlasně pokyvoval hlavou. „Je to fakt. Jídlo od ní je jedna báseň, proto já se k plotně nehrnu. Když tohle umění skvěle zvládá Terezka, není tam pro mě místo,“ prozradil Filip.

Reklama

Další články

Načítám