Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) už byla s malým synkem Tadeášem propuštěna z porodnice domů. Roztomilé miminko cestu domů celou prospinkalo a zpěvačka se jeho nejnovější fotkou pochlubila na sociální síti. Dojatá Absolonová pak nezapomněla poděkovat celému nemocničnímu personálu za péči, která jí a jejímu děťátku byla věnována.

„Takhle poklidně prožíval Tadeáš odchod z nemocnice. Ráda bych moc a ze srdce poděkovala panu doktoru Radovanu Vlkovi za celou cestu mým těhotenstvím, za skvělou práci i za porod. Pochopitelně děkujeme všem jeho spolupracovníkům a spolupracovnicím, sestřičkám, zkrátka všem, co nám pomohli k tomu, že máme malého Horniče už doma,“ napsala zpěvačka.

S pyšným tatínkem Tadeáše, hokejistou Tomášem Hornou, si teď mohou doma konečně užívat rodičovské radosti i starosti. A protože má Horna z prvního manželství dceru, nejsou pro něj otcovské povinnosti žádnou novinkou, a tak bude Monice určitě zkušeně pomáhat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám