Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před necelým měsícem se stal David Hájek Hasičem roku 2015 a nyní má za sebou první profesionální focení. Už po finále si ho kolegové z hasičského sboru dobírali, když ho viděli na mole v prádle, a nyní si zřejmě ještě přisadí. David fotil svůj první kalendář. A je pořádně žhavý!

"Kluci ze směny z práce si mě dost dobírali, to je fakt. Jedním z hlavních témat byla určitě promenáda v prádle," směje se Hájek, který je profesionálním hasičem. Focení s krásnými dívkami, vítězkami soutěže Miss Hasička, si užíval, ale nervozitu pociťoval.

"Byl to pro mě nezvyk, ale myslím, že jsme si to užili. Je to pro mě první modelingová zkušenost. Je to pro mě těžké, nejsem na to zvyklý. Ale myslím, že s holkama se fotí super, dost mi to ulehčují. Jsou to krásný ženský, myslím, že by tady chtěl být místo mě každý chlap," upřesnil Hájek, u kterého stylista hodně ušetřil za oblečení. Fotil jen v boxerkách.

Hájek je necelý měsíc zadaný. Tuší, že jeho přítelkyně žárlit po zhlédnutí fotek bude. "Moje přítelkyně by to asi určitě nechtěla vidět. I když ví, jak to mezi námi je. Bude možná trošku žárlit, bude jedovatá, ale myslím, že to bude všechno v pohodě," dodal.

Reklama

Další články

Načítám