Hlavní obsah
Článek

Z toho běhal mráz po zádech! Snad celé Česko v těchto dnech upíná všechny naděje na lékaře Všeobecné fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí, kteří se snaží spolu se zpěvákem Karlem Gottem (†80) porazit jeho zhoubnou nemoc mízních uzlin. Vzpruhu se mu teď rozhodl poslat i ansámbl muzikálu Mamma Mia!, když v čele s Petrem Kolářem, Danielou Šinkorovou, Romanem Vojtkem a dalšími pro Mistra zazpívali. A vestoje mu tleskalo na tisíc fanoušků!

Tenhle vzkaz, který v Televizních novinách v přímém přenosu vysílala televize Nova (měla prý ověřeno, že se Gott dívá), přišel u příležitosti sté reprízy velmi úspěšného muzikálu. Nápad se zrodil v hlavách tvůrců české verze právě proto, jelikož písničky skupiny Abba patří ke Gottově oblíbeným a s chutí prý navštívil i české představení. Song pak zazpívala stovka umělců a byla to síla!

„Víme, že v životě člověka jsou okamžiky krásné i méně krásné. V těch má několik opor, přátele, rodinu a víru. Pokud by měl víru, která ho malinko opouští, chtěli bychom mu ji zase dodat,“ řekl Roman Vojtek.

„Chtěla bych mu popřát hezké uzdravení, v což všichni věříme. Karle, jdi za štěstím!“ přidala pak Jitka Asterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám