Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michal David (63) momentálně pracuje na svém filmu Decibely lásky. Na náměstí v Plzni, kde se natáčí, běhal kvůli sázce nahatý Rudolf Hrušínský už kdysi, nyní po stejném náměstí pobíhá zase, i když už oblečený.

Jak na nahého Rudu Michal vzpomíná? "Je to fakt frajer, já bych to nedal. Já do takových sázek nikdy nešel," vzpomíná na Discopříběh Michal David.

Sám se vsázel jen jednou v životě a nedopadlo to dobře. "S jedním kamarádem jsem se vsadil, že vypiju víc panáků než on, a jak jsou na matějský labutě, tak jsem do jedné vlezl, a usnul jsem tam. Vzbudil jsem se až ráno, a když jsem pod sebou vidět těch deset metrů, tak jsem byl fakt rád, že žiju. Byl jsem rád, že jsem nevystupoval, to bych dopadl asi hodně špatně. Z těch deseti metrů spadnout dolů, to by asi fakt nebylo dobrý," řekl Super.cz zpěvák.

"Ráno jsem se spustil dolů a bylo to v pohodě. Ale fakt to mohlo dopadnout mnohem hůř," dodal na písčité pláži, která vznikla na Kampě pro 200 výherců soutěže v rádiu. Ti se v plavkách na Kampě vrhli  do písku a hledali třicet letenek na dvoudenní párty na ostrově Fuerteventura.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám