Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český návrhář kubánského původu Osmany Laffita slaví padesáté narozeniny a k těm si nadělil pořádnou párty. S manželem Guyem a přáteli dnes odletěl na kanárský ostrov Fuerteventura na osmačtyřicetihodinovou párty.

"Už chlastám od soboty, velká párty se chystá právě teď," řekl Super.cz Osmany krátce před odletem. Svůj věk si ale nepřipouští. "Vnímám to, jako že jsem o jeden rok starší, nic se u mě ale nemění. Naopak mám radost, že mi lidé říkají, že nevypadám na padesát. Žádná změna. Že bych byl víc utahaný nebo že by mě bolely nohy, to vůbec," říká.

A jeho recept na mladistvý vzhled? "Nejlepší je pohyb, cvičit, a další rada pro padesátníky je pohybovat se mezi mladšími lidmi. Budeš se pak chovat jako oni. Chodím po diskotékách, do fitka, plavu. Mladí lidé jsou můj život. Že bych seděl doma, koukal na televizi, to ne," vysvětluje muž, který má doma tygra, bydlí ve hvězdárně a patří mezi nejlepší návrháře.

Co by si ještě přál? "Pro mě je největší dárek zdraví. Každé ráno se modlím a děkuju, že jsem stále tady. Nejsem materialista, ani můj partner," dodal Laffita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám