Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že láska kvete v každém věku a hory přenáší i přes obrovské věkové rozdíly, svědčí i případy moderátora a herce Zdeňka Podhůrského (56) a exmanžela Gabriely Partyšové Josefa Kokty (58).

Oba pánové mají za sebou nevydařená manželství, ale pokaždé se dokázali znovu zamilovat. A vesměs do mnohem mladších žen nebo v nejnovějších případech spíše dívek. Na slavnostním otevření nové restaurace břišní tanečnice Anife Vyskočilové (50) vrkali jako holoubci po boku svých mladičkých žen oba dva zmínění pánové.

A nechyběly ani žhavé polibky jako u zamilovaných puberťáků. Pepa Kokta se líbal s o šestatřicet let mladší matkou svého syna Quentina a teď už i manželkou Ornellou (31), Podhůrský zase zamilovaně tokal s o sedmatřicet let mladší blondýnkou Veronikou.

Rozdíl mezi Podhůrským a Koktou je snad jen ten, že se oblíbený moderátor do chomoutu rozhodně nežene. Ostatně ani svou bývalou o třicet let mladší partnerku Ilonu Podhůrský o ruku nepožádal, ač s ní strávil sedm let. Přeci jen si coby zkušený kanec stále nechává otevřená vrátka.

Reklama

Další články

Načítám