Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou a majitelkou lékáren Janou Doleželovou (42) jsme se tentokrát setkali na golfu. Zatímco v běžném životě dává přednost decentnějším barvám, na hřišti na karlovarských Cihelnách do dálky zářila v růžové. "Především ale dbám na to, aby oblečení bylo nepromokavé, nepropouštělo vítr a bylo pohodlné, aby nebránilo v pohybu," objasňuje Jana, že rčení, že neexistuje špatné počasí na golf, ale pouze špatně oblečený golfista, platí i v jejím případě.

"Na golfu mám ráda růžovobílou nebo růžovočernou kombinaci, do společnosti už moc ne, i když by se v mém šatníku asi nějaký růžový kousek našel," přiznala Jana, která kromě golfu holduje i řadě dalších sportovních aktivit. "Plavu, chodím do fitka, v zimě lyžuji, chodím docela často běhat, asi třikrát týdně, a občas mě baví i cykloturistika," vypočítala Jana, která má daleko vypracovanější postavu, než když v roce 2004 zvítězila v soutěži krásy Miss ČR.

Přesto ale ještě oblékne šaty, které nosívala před jedenácti lety, i když jsou jí v některých partiích volnější. "Ještě je celkem obleču. Myslím, že velikost se mi nezměnila. Sice ty kousky v šatníku mám, ale nenosím je. Už nemám samozřejmě všechny, některé jsem dala na charitu, něco půjčuji, ale k některým věcem mám sentimentální vztah, protože mi připomínají některý moment v životě. Pořád mám třeba šaty, které jsem na finále vyhrála jako jednu z cen, a ty občas i nosím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám