Hlavní obsah
Článek

Dělat, že vlastně skoro ani nemáte zájem, to je prý téměř jistota, jak se jí dostat na kobylku! Zpěvačka Kamila Nývltová (34), která se nedávno rozešla s přítelem Tomášem Smičkou, prý především nesnáší lačné pohledy mužů. Když se chce někdo stát její osobou blízkou, musí na to rafinovaně. Třeba ji samotnou zaujmout tak, aby ve finále ona byla tou, kdo koho balí!

Kamila zatím po rozchodu nikoho nového nehledá. „Je moc krátká doba na to, abych si hledala novou známost. Byli jsme spolu tři a půl roku, tak si to užívám. Asi se mi nechce úplně hnát do vztahu. Kdo ví, třeba pak budu uvázaná na dvacet let, a pak si moc neužiju,“ směje se.

„Nejsem na takové seznamování, že bych po někom pokukovala, nebo někoho hned sbalila. Radši mám, když sbalí někdo mě, ale nesmí to být okaté, jinak mě to přestane bavit. Anebo to prostě nějak vyplyne,“ přidává s tím, že třeba Tomáše ve finále sbalila ona.

Na soustředění Muže roku Davida Novotného měla hodně blízko k Marianu Vojtkovi. Prý jen přátelsky. Byť byli oba ve stejnou dobu v USA, rozhodně ne spolu. „S Marianem zásadně nejezdím na dovolenou, asi bychom se sežrali. A že jsem mu seděla na klíně? Jemu na něm sedí každá ženská. Je to blázen a kamarád z divadla. A jiný nebude,“ dodala s úsměvem zpěvačka s dvoubarevnou hlavou.

Reklama

Další články

Načítám