Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S muzikálovým zpěvákem Lacem Hudcem jsme se seznámili během reality show Divadla Kalich a TV Prima Robin Hood aneb Cesta ke slávě. O tom, jestli je na kluky, nebo na holky Laco nikdy nevyprávěl, i když jsme si mohli myslet své.

Během let se vypracoval, momentálně hraje v company muzikálu Mamma Mia! v Praze, v Brně v Duchovi či Flashdance, ale má za sebou třeba i návrhy kostýmů pro muzikál Rent, kde hraje i jednu z hlavních rolí. Účinkoval i ve všech uvedeních muzikálu Cats v Česku, a to v různých rolích. Laco je prostě všestranný.

A i když o svých vztazích nikdy nemluvil, teď nás hodně překvapil. Oženil se. A to s dlouholetým přítelem Pavlem, s nímž se poznal před více než jedenácti lety. "Bylo to 7. února na jedné diskotéce. Mně bylo devatenáct, Pavlovi dvacet šest," prozradil s tím, že jeho "manžel" pracuje mimo šoubyznys.

Pro přátele sice Laco připravil svatební mejdan až uplynulý víkend, ale samotný obřad, tedy registrace, se odehrál v brněnské Vile Tugendhat už 14. července. "Chtěli jsme si to užít jen v soukromí a pak jsme jeli na líbánky do Nice," prozradil.

Mejdan byl ale velkolepý. "Bylo pozvaných kolem 150 lidí, byli jsme šťastní, že dorazily naše rodiny a podpořily nás a jeden z nejkrásnějších darů bylo i to, že nám zazpívali Dasha, Vendula Příhodová, Kamila Nývltová, Eliška Ochmanová, Martin Růža. Pilo se a tančilo se až do čtyř do rána a měli jsme dort, který byl pokrytý 24karátovým zlatem, které bylo přivezeno z Anglie," pochlubil se Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám