Hlavní obsah
Článek

Zatímco nezadaná Madonna (65) předvádí jednu lascivnost za druhou, bývalý manžel popové královy Guy Ritchie (46) vstoupil ve velkém stylu do dalšího svazku. Jeho velkolepá svatba s modelkou Jacqui Ainsley (33), která mu porodila už tři děti, zastínila i nedávnou miliardářskou veselku Nicki Hilton a Jamese Rothschilda.

Britský režisér na svatbě rozhodně nešetřil a pojal ji opravdu velkolepě. Na jeho sídlo ve Wiltshire se sjely stovky hostů včetně celebrit nejvyšší zářivosti. Původní seznam hostů byl sice o něco hvězdnější, ale přítomnost Brada Pitta (60), Jasona Stathama a Davida Beckhama (48) je pro Ritchieho dostatečnou reklamou.

Všichni obdivovaní muži jsou totiž spjati s jeho filmovou tvorbou. Pitt a Statham si zahráli v krimi komedii Pod(f)uck a Beckham se pro změnu objeví v Ritchieho novince Krycí jméno U.N.C.L.E., která shodou okolností dorazí do kin jen pár týdnů po ostře sledované svatbě.

O slavné muže nebyla na oslavě nouze, ale s něžným pohlavím to bylo podstatně slabší. Brad nechal Angelinu doma stejně jako David Victorii, takže situaci zachraňovala jen Stathamova přítelkyně Rosie Huntington-Whiteley (37).

Reklama

Další články

Načítám