Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé Clooneyovi sezvali do Itálie široké příbuzenstvo. V úterý všichni společně vyrazili na rodinnou večeři do podniku Ristorante II Gatto Nero u jezera Como, kde George Clooney vlastní rozlehlé sídlo. Chybět nemohly ani sestry obou manželů, které jsou od sebe věkově dost vzdálené. Teoreticky by jedna mohla být té druhé babičkou.

Nejspíš už podle podoby správně odhadnete, že vysoká brunetka jménem Tala je mladší sestrou Amal a dáma v bílém Adelia zase starší sestrou George.

Právě půvabná Tala, jež je kopií Amal v mladším vydání, se dostala do centra zájmu fotografů, z čehož byla zpočátku viditelně zaskočená. Oporou jí byl však její přítel, který stejně jako Amaliny rodiče Ramzi a Baria od slavných manželů obdržel pozvánku do Itálie.

Že by snad George s Amal sezvali široké příbuzenstvo, aby oznámili nějakou zásadní novinku? Nechme se překvapit, zda se nakonec hollywoodský fešák ještě nestane otcem...

Reklama

Další články

Načítám