Hlavní obsah
Článek

Veteránská prostitutka s uměleckým jménem Air Force Amy, která působí na proslulém nevadském ranči Moonlite Bunny, jenž je vlastně legálním nevěstincem, by chtěla jako první prostitutka v USA, ozdobit svým tělem desetidolarovou bankovku.

Americké ministerstvo financí se totiž rozhodlo vyměnit dosavadní postavu na desetidolarovce,  jednoho z Otců zakladatelů USA, vojáka, právníka a prvního amerického ministra financí Alexandera Hamiltona, novou slavnou tváří.

A tou by prý měla být prominentní žena. Otázkou zůstává, zda Air Force Amy tato kritéria splňuje. Amy kdysi věrně sloužila v americké armádě, a coby kurtizána patří tato zkušená blondýnka s velkými ňadry mezi zákazníky nevadského ranče k nejoblíbenějším ženám.

Přání této dámy je ale přeci jen značně troufalé. Ač by si to většina zákazníků jistě přála, ministerstvo má přeci jen na výběr mnohem serióznější ženské osobnosti z americké historie. A navíc, na amerických bankovkách může být zvěčněna jen osobnost, která už nežije. A Amy zatím nevypadá na to, že by měla brzy zemřít.

Reklama

Další články

Načítám