Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další slávychtivou účastnicí britské verze reality show Big Brother je Casey Batchelor, která ani po skončení soutěže nehodlá ustoupit do pozadí.

Atraktivní hvězda šmírovací show marně touží po slávě, a tak si fotografy zve i na dovolenou, kde je provokuje svými obřími ňadry. Momentálně se vnadná tmavovláska sluní u bazénu na jednom z řeckých ostrovů, což nabízí spousty příležitostí k pořízení lechtivého snímku.

Casey se ochotně nechala vyfotit, jak jí z úsporných bikin vylézají její rozměrné sexy vnady. Prsní výbavu si přitom po skončení soutěže nechala o dvě čísla zmenšit, protože se značně objemným hrudníkem vypadala jako nevkusná sexbomba.

I zmenšená ňadra, která stále působí obrovsky, budí u této hvězdičky z Big Brothera velké pozdvižení. V odvážných bikinách ale vypadají mnohem přirozeněji než s příliš nafouklými balóny, kterými se honosí řada jiných účastnic reality show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám