Hlavní obsah
Článek

Přestože se britská herečka Tamla Kari na castingu do seriálu Tři mušketýři příliš nevyznamenala, je to právě ona, kdo dostal příležitost prodat svůj půvab na televizních obrazovkách.

Když šestadvacetiletá kráska usilovala o roli Constance, příliš nadějí, že by ji mohla získat, si nedávala. „Na konkurz jsem přišla nemocná, hlas jsem měla jako chlap, byla jsem oteklá a při líbací scéně s Lukem mi začala téct nudle z nosu po obličeji,“ zavzpomínala Tamla na první setkání se seriálovým d´Artagnanem. Tvůrcům výpravného televizního projektu se ale její přirozeně působící výkon zamlouval, takže bylo o její budoucnosti rozhodnuto.

Tamla Kari tak nafasovala dobové kostýmy, jaké se nosily v 17. století, a zavítala se štábem do České republiky, kde nejnovější zpracování slavného románu z pera Alexandra Dumase vznikalo. Diváci Primy se mohou ode dneška v televizním programu přesvědčit o tom, zda Tamla snese srovnání s Julií Delpy či Gabriellou Wilde, které stejnou postavu ztvárnily v dřívějších filmových zpracováních.

Kromě Constance a čtyř nových mušketýrů může britský seriál domácí publikum zaujmout i záběry na známé historické památky. Štáb v rámci natáčení navštívil hrady Švihov, Křivoklát a Zvíkov, zámek v Kroměříži či klášter v Doksanech. Výsledek se setkal s úspěchem, takže v českých lokacích vzniká už druhá řada Tří mušketýrů.

Který mušketýr se vám líbí nejvíce?
Athos (Tom Burke)
10,7 %
D´Artagnan (Luke Pasqualino)
55,3 %
Aramis (Santiago Cabrera)
27,2 %
Porthos (Howard Charles)
6,8 %
Celkem hlasovalo 9281 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám