Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Organizátoři taneční show StarDance sice ještě ani nezačali mluvit o novém ročníku, který se má konat na podzim, ale Super.cz už zná první soutěžící. Bude to zpěvačka Leona Machálková (56), která už se na čas, který stráví tancem, velmi těší.

"Dlouho jsem si přála, aby mi někdo někdy kvůli účinkování ve StarDance zavolal, tak se mi vlastně splnil sen. Předpokládám, že je to velký záhul, ale je to krásné. Tanec je úžasný a já se ráda nechám vést," svěřila nám Machálková.

Ta už má jistou taneční průpravu za sebou, a to nejen v muzikálových produkcích, jichž se účastnila. "To je pravda. Šlo o tanečně hudební show Nikita a Šachmat, kdy jsem tančila s novou generací skupiny UNO pod vedením Richarda Hese a Marcelky Karlezsové. Dva měsíce jsem se na to připravovala, abych jakžtakž zapadla mezi profesionální tanečníky a nerušila je. Snažila jsem se být ostrá v pohybech a dát tomu šťávu. Hodiny tance jako vklad určitě ve StarDance zúročím," míní.

Ale i do té doby, než začne se zkouškami tance, má práce až nad hlavu. Kromě muzikálů Mamma Mia! a Dracula, v nichž účinkuje, bude zkoušet další roli, hraběnku Kapuletovou v muzikálu Romeo a Julie, který se bude uvádět od konce září. "Mám ale jisté úlevy, protože mám za sebou velmi náročnou sezónu. Potřebuju nabrat síly a věnovat se synovi," doplnila Machálková.

O zdravotním stavu otce svého syna, architekta Bořka Šípka, se ale bavit nechtěla. "Je to citlivá věc, týká se to jeho a on si nepřál, aby se o tom vědělo. Nějak to prosáklo do médií, ale já respektuji, co si přeje. Je to statečný, velký muž," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám