Hlavní obsah
Článek

A pak že Prostřeno už diváky ničím nepřekvapí! Kristina z Tábora se do historie kulinářského pořadu vepsala navzdory tomu, že na natáčení strávila pouhé dva dny.

Svérázná žena jihočeský cyklus v pondělí zahájila svým menu, které podle ní bylo jasným favoritem. Sebevědomí má ovšem Kristina mnohem vyšší než úroveň kuchařských schopností, a když ve svém nepříliš útulném bytě hostům naservírovala tvrdou rýži s nedodělaným masem, obdivu se rozhodně nedočkala.

Výhra je ovšem pro nezaměstnanou matku velmi lákavá a na dnešní večeři u Vilmy se předvede jako potížistka, která ze zdravotních důvodů nesmí jíst vůbec nic, takže její pokrmy téměř ani neochutná. Kristina nejspíš pochopila, že po svém debaklu nevyhraje, a udělala velmi neočekávané rozhodnutí.

Na středeční setkání rovnou nepřišla, čímž natáčecímu štábu pořádně zavařila. Soutěžící ji marně očekávali, ale Kristina je bojkotovala a telefon vzala až tehdy, když jí volali z pro ni neznámého čísla. Důvodem její absence byly dle očekávání zdravotní problémy, ale jihočeská partička si o ní myslí své. Nevyzpytatelná kolegyně jim u stolu rozhodně nechybí a bez ní se navíc zvyšuje šance na vítězství.

Na videu uvidíte, jak se soutěžící zachovali, když se dozvěděli, že neoblíbená Kristina nepřijde na večeři. Něco takového se nestalo v celé historii Prostřena, které se vysílá už přes pět let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám