Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss, modelka Romana Pavelková (40), se měsíc před porodem ukázala v plavkách. A rozhodně se nemá za co stydět. I když si sama myslí, že vypadá jako velryba, řada nastávajících maminek by po takové postavě v osmém měsíci těhotenství toužila.

"Mám deset kilo nahoře, takže z 52 kilogramů je 62. Můj manžel Milan je skvělý chlap a stále mi říká, jak mi to sluší, ačkoliv se já cítím jako vorvaň," usmívá se modelka. "Milan je s mými kily navíc překvapivě spokojen. Nemá prý rád vychrtlé holky. Také moc rád hladí bříško, zvláště když se Maxík hýbe," dodala Pavelková, která čeká prvního potomka.

Během horkého víkendu vystavila své tělo doma na zahradě, ale raději až ve večerních hodinách. Horké dny prý snáší dobře, ale s opalováním to rozhodně v těhotenství nepřehání.

"Začaly se mi ze sluníčka dělat pigmentové skvrny, takže se moc neopaluji. Když jdu ven, tak jsem raději ve stínu a na slunci maximálně půl hodiny," je zodpovědná. "Teď o víkendu bylo ale krásně teplo i večer, tak jsem v plavkách zůstala a s manželem jsme si užili letos poprvé krásný večer a grilovali úžasná masíčka," dodala Pavelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám