Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zorka Hejdová (33) má už rok nové vnady a nyní asi půl roku nové bříško. Vnady pochází z rukou plastického chirurga, bříško je výsledkem tvrdého tréninku v posilovně. Zorka hodně zhubla i v obličeji a začíná svým vzhledem neuvěřitelně připomínat modelku Kateřinu Průšovou.

"Docela je to pro mě překvapení. Už jsi asi třetí, kdo si mě spletl s Kačkou Průšovou, tak na tom asi něco bude. Ale sama to tedy nevidím," řekla Super.cz Zorka.

Velké změny ale po pěti měsících dřiny pod vedením Hanky Mašlíkové a jejího partnera Andrého Reinderse, vidí v oblasti břicha. Moderátorce se začíná rýsovat pořádný břišní pekáč. "Rýsuje se, z toho mám velkou radost. Je to už pět měsíců, co trénuju, tak to konečně začíná být vidět," usmívá se moderátorka. "Ostatní partie jako zadek a stehna jsou problematičtější. To se zpevňuje hůř. Břicho se začalo prorýsovávat brzy, teď makáme na tom zbytku. Bude ještě líp," těší se Hejdová, která vyrazila do nákupního centra na pražském Smíchově, aby nakoupila nové hadříky. Už si totiž může pořídit o jednu konfekční velikost menší kalhoty.

"Jsem spokojená maximálně. Jsem hodně sebekritická, ale teď mě cvičení chytlo, chci makat, chci ještě zpevnit postavu, ale jsem spokojená. Cítím se skvěle," dodala Hejdová, která motivovala i svého manžela Míru Hejdu, který na sobě také začal pracovat.

"Manžela to docela heclo, tak se hýbe a je teď na váze, na které za náš vztah nikdy nebyl. Je to hodně znát. Kdyby tady byl teď se mnou, tak budeš koukat," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám