Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) si na dovolené v Dominikánské republice, kam vyrazila s kamarádkou Eliškou, spálila své vnady tak, že je měla plné puchýřů. Ochranné krémy nechala doma v Praze a výsledek se dostavil. Místo opalování tak musela zvolit jinou aktivitu.

"První dva dny jsem se nemohla svých vnad skoro ani dotknout. Když jsem nanášela panthenol, myslela jsem, že mi uhoří a umřu. A když to trošku polevilo, bylo jasné, že stejně mám s opalováním utrum. V městečku Las Terrenas jsem si našla učitele kitesurfingu a místo flákání na lehátku jsem se rozhodla, že se naučím za tři dny něco nového," řekla Super.cz Nosková.

Instruktor byl z umění Noskové překvapený od začátku. "První den mi po dvou hodinách řekl, že jsem vlastně připravená jít na vodu. Od mládí jsem se závodně věnovala jízdě na plachetnici, díky čemuž vím, jak pracovat s větrem. To mi hodně pomohlo. To je i na kitu podle mě nejtěžší," vysvětluje Nosková, která adrenalin miluje.

"Nadchlo mě to a určitě se chci kitesurfingu věnovat. Ví se o mně, že jdu do všeho po hlavě, takže podle mě tak za rok začnu hledat na netu, kde je nějaké mistrovství," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám