Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dívčí skupina Aquababes loni zaznamenala se skladbou Neříkej mi baby obrovský úspěch. Video k chytlavé písničce bylo nejsledovanějším českým hudebním klipem roku.

Letos se pod značkou Aquababes představila nová pětice talentovaných dívek, aby se svým singlem a klipem Čistá jako láska navázaly na úspěch svých předchůdkyň. Na nový klip talentovaných dívek se podívejte ve videu.

Stejně jako v předešlém ročníku byl při výběru dívek a písně kladen důraz na mladou pozitivní energii. Ilonu, Karolínu, Anetu, Michaelu a Moniku spojuje nadšení pro hudbu a tanec, touha jít za svým snem, chuť učit se novým věcem a samozřejmě talent. I když je dívkám teprve kolem dvaceti let, tak i přes svůj mladý věk mají za sebou mnoho zkušeností a většina z nich má hudební vzdělání.

„Na světovém hudebním trhu zažíváme boom dívčích nebo chlapeckých vokálních skupin. V Česku zatím takové kapely chyběly. Proto jsme minulý rok iniciovali spuštění talentové platformy Aquababes, která se podle všeho jeví jako velmi nadějná. Skupina Basix, která vznikla z prvního ročníku Aquababes, stále aktivně pracuje na nových písních a zároveň již živě vystupuje. Stejně tak druhý ročník byl na talentované dívky hodně bohatý a věříme, že jsme vybrali správně,“ míní marketingový a obchodní ředitel Universal Music Miloslav Zýka.

„Dívky nyní čeká perný rok. Mají za sebou první velké nahrávání v hudebním studiu se zahraničním producentem, natáčení videoklipu a televizní reklamy s profesionálním štábem, spolupráci se stylisty, choreografy, vizážisty a hlasovými poradci, kteří se řadí na špičku ve svém oboru. Snažíme se dívkám dát co nejlepší zázemí a naučit je co možná nejvíce věcí, aby mohly začít pracovat na své budoucí kariéře,“ uzavřel Zýka.

Líbí se vám nová písnička a klip dívčí skupiny Aquababes?
Ano, je to skvělá písnička
19,7 %
Ne, vůbec mě to nezaujalo
80,3 %
Celkem hlasovalo 8604 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám