Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Míša Nosková (41) už sice jeden větší narozeninový koncert pořádala, tentokrát to ale pojala ve velkém a uspořádala ho v divadle Hybernia, kde hraje v několika představeních. "Dokonce jsem k němu napsala scénář, takový můj životní příběh, co se odehrál za posledních deset let, možná i dvacet. A bylo to hrozně hezké," byla na afterpárty spokojená Míša.

Protože jsme do divadla dorazili až ke konci představení, zajímalo nás, co ze svého života do show prolnula. Měla totiž i období bulimie, o níž napsala i ve své knížce, a to si na jevišti moc představit nedokážeme. "To tam opravdu nebylo, ale jsem pyšná na úvodní číslo, kdy jsem si sama dělala styling, protože na to by můj stylista neměl odvahu. Měla jsem dva copánky, brýle, puntíkované šatičky a byla jsem opravdu k nepoznání. Moc mi to neslušelo," řekla nám zpěvačka.

Ta od té doby, co má stylistu, dostává od módních policistů mnohem lepší hodnocení. Dokonce získala i pět hvězdiček. "Tentokrát mi připravil na afterpárty několik modelů, ale musela jsem zvolit tenhle bez výstřihu, šaty s výstřihem mi byly velké, protože jsem v rámci příprav na koncert ještě trochu zhubla. Obnovovat šatník ale nechci, radši začnu zase víc jíst," ujistila nás Míša, v jejímž modelu bez podprsenky sice nebyla vidět ňadra, ale o to víc jednotlivé obratle na odhalených zádech a vystouplé klíční kosti pod průsvitnými částmi v přední části.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám