Hlavní obsah
Článek

Moderátorka hlavních zpráv na Nově Renáta Czadernová se po delší době objevila na veřejnosti. Opět si vyzkoušela roli modelky a nafotila novou vlasovou kolekci s názvem Butterflies. A budete koukat, jak se krásná moderátorka a bývalá třetí nejkrásnější dívka Česka proměnila.

Na jedné z fotografií se dokonce objeví v krátkých vlasech. „V současné době mám vlasy asi nejdelší od doby základní školy. Už se chystám pod nůžky, ale rozhodně to nebude tak nakrátko jako při focení,“ prozrazuje Renáta.

„Renáta je krásná a jí by slušelo opravdu cokoli, ale myslím, že jsme oba rádi, že se nám podařilo jí dát vlasy do kondice a že vypadají přirozeně a jsou zdravé,“ konstatuje její dvorní kadeřník Honza Kořínek.

Před rokem Renáta přiznala, že se rozvádí, a od té doby si své soukromí zase střeží. „Děkuji, jsem spokojená a šťastná, ale to je všechno, co bych k tomu řekla,“ usmívá se oblíbená moderátorka, která kromě práce zvládá i studium.

„Studuji vysokou školu, takže v kombinaci s moderováním Televizních novin, Volejte Novu i pořadem Víkend a cestováním na Moravu za mými rodiči mám o zábavu opravdu postaráno,“ vysvětluje moderátorka Televizních novin na Nově Renáta Czadernová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám